BG | EN
DanTea

Времето

20° София

27° Пловдив

19° Варна

21° Бургас

26° Русе

22° Стара Загора

25° Видин

21° Ловеч

27° Сандански

27° Разград

23° Плевен

22° Кърджали

20° Враца

По местоположение

София
Арбанаси
Пловдив
Велико Търново
Велинград
Русе
Сандански
Троян
Кюстендил
Плевен

Градски хотели

Морски хотели

Спа хотели

Планински хотели

 

   

начало » Ранни записвания: Лято 2018 в Кемер от Варна

Ранни записвания: Лято 2018 в Кемер от Варна

 
« »

Ранни записвания: Лято 2018 в Кемер от Варна

8 дни / 7 Нощувки
31.08.2018 г. 21.09.2018 г. 28.09.2018 г.
Цена от:  269 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варнадо Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта – свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за Варна.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет Варна - Анталия - Варна с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 01.11.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
 • Тези промоционални цени са валидни при записване и авансово плащане до изтичане на валидността на съответната оферта. След изтичане на срока за записване НЕ СЕ ДОПУСКАТ НИКАКВИ ПРОМЕНИ ПО НАПРАВЕНИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ (например промяна на имена, период, тип настаняване и т.н), в противен случай резервациите ще се калкулират по стандартните цени за съответния хотел и дата на полет. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
 • 3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
 • 3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • 3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgarian Air Charter
 • седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
 • номер на лиценз: BG 2407 - 08
 • тип самолет: MD-82

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

Важно:
 • Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Тези промоционални цени са валидни при записване и авансово плащане до изтичане на валидността на съответната оферта. 
   
CLUB HERAKLES HOTEL 3 * - *
 

цена от:
591 EUR
 
 
 
 
   
GRAND VIKING 4 * - *
 

цена от:
681 EUR
 
 
 
 
   
CASTLE PARK HOTEL 3 * - *
 

цена от:
555 EUR
 
 
 
 
   
ASEL HOTEL 3 * - *
 

цена от:
513 EUR
 
 
 
 
   
VIKING NONA BEACH HOTEL 4 * - *
 

цена от:
800 EUR
 
 
 
 
   
VIKING STAR HOTEL 5 * - *
 

цена от:
807 EUR
 
 
 
 
   
CLUB ZIGANA HV-1 - *
 

цена от:
909 EUR
 
 
 
 
   
VALERI BEACH HOTEL 4 * - *
 

цена от:
667 EUR
 
 
 
 
   
PREMIER PALACE 5 * - *
 

цена от:
1049 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS BEACH HOTEL 4 * - *
 

цена от:
682 EUR
 
 
 
 
   
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1 - *
 

цена от:
1016 EUR
 
 
 
 
   
GRAND NAR HOTEL 4 * - *
 

цена от:
762 EUR
 
 
 
 
   
HOTEL CAMYUVA BEACH 4+ * - *
 

цена от:
590 EUR
 
 
 
 
   
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R 3 * - *
 

цена от:
583 EUR
 
 
 
 
   
KONAR & DORUK HOTEL 3 * - *
 

цена от:
601 EUR
 
 
 
 
   
AURA RESORT HOTEL 4 * - *
 

цена от:
535 EUR
 
 
 
 
   
PINE HOUSE 4 * - *
 

цена от:
685 EUR
 
 
 
 
   
AYBEL INN HOTEL 3 * - *
 

цена от:
534 EUR
 
 
 
 
   
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4 * - *
 

цена от:
804 EUR
 
 
 
 
   
PARUS HOTEL KEMER 3 * - *
 

цена от:
503 EUR
 
 
 
 
   
MAGIC SUN HOTEL 4 * - *
 

цена от:
653 EUR
 
 
 
 
   
ELDAR RESORT 4+ * - *
 

цена от:
715 EUR
 
 
 
 
   
LA MER HOTEL 5 * - *
 

цена от:
675 EUR
 
 
 
 
   
LUCIDA BEACH HOTEL 5 * - *
 

цена от:
891 EUR
 
 
 
 
   
MONK BOUTIQUE 4 * - *
 

цена от:
685 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS KAPLAN PARADISE - 5*
 

цена от:
710 EUR
 
 
 
 
   
SUMELA GARDEN HOTEL 4 * - *
 

цена от:
710 EUR
 
 
 
 
   
CLUB HOTEL BELDIANA 4 * - *
 

цена от:
714 EUR
 
 
 
 
   
NAR HOTEL 3 * - *
 

цена от:
576 EUR
 
 
 
 
   
BOTANIK MAGIC DREAM HOTEL 4 * - *
 

цена от:
695 EUR
 
 
 
 
   
PGS ROSE RESIDENCE 5 * - *
 

цена от:
825 EUR
 
 
 
 
   
PGS KIRIS RESORT 5 * - *
 

цена от:
909 EUR
 
 
 
 
   
CLUB PINARA 4 * - *
 

цена от:
597 EUR
 
 
 
 
   
ASEL RESORT 4 * - *
 

цена от:
534 EUR
 
 
 
 
   
BELPORT BEACH HOTEL 4 * - *
 

цена от:
653 EUR
 
 
 
 
   
CARELTA BEACH RESORT & SPA 4 * - *
 

цена от:
710 EUR
 
 
 
 
   
IMPERIAL PALACE HOTEL 4 * - *
 

цена от:
674 EUR
 
 
 
 
   
OZKAYMAK MARINA HOTEL 5 * - *
 

цена от:
856 EUR
 
 
 
 
   
MR. CRANE 3 * - *
 

цена от:
568 EUR
 
 
 
 
   
ALKOCLAR EXCLUSIVE - 5*
 

цена от:
1024 EUR
 
 
 
 
   
GOLDEN SUN - 3*
 

цена от:
548 EUR
 
 
 
 
   
KEMER DREAM HOTEL - 4*
 

цена от:
594 EUR
 
 
 
 
   
ASTORIA KEMER - 4*
 

цена от:
623 EUR
 
 
 
 
   
SELCUKHAN - 4*
 

цена от:
707 EUR
 
 
 
 
   
GOLDEN LOTUS - 4*
 

цена от:
775 EUR
 
 
 
 
   
CLUB SALIMA - HV1
 

цена от:
758 EUR
 
 
 
 
   
CLUB HOTEL BELPINAR - 4*
 

цена от:
938 EUR
 
 
 
 
   
SENTIDO PALMET BEACH RESORT - 5*
 

цена от:
780 EUR
 
 
 
 
   
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT - HV1
 

цена от:
917 EUR
 
 
 
 
   
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
1001 EUR
 
 
 
 
   
DAIMA BIZ RESORT - 5*
 

цена от:
787 EUR
 
 
 
 
   
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
952 EUR
 
 
 
 
   
AKKA CLAROS HOTEL - 4*
 

цена от:
1008 EUR
 
 
 
 
   
MIRAGE PARK RESORT - 5*
 

цена от:
926 EUR
 
 
 
 
   
BARUT KEMER (ex Resort) - 5*
 

цена от:
1109 EUR
 
 
 
 
   
MIRADA DEL MAR - 5*
 

цена от:
1039 EUR
 
 
 
 
   
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA - 5*
 

цена от:
1288 EUR
 
 
 
 
   
RIXOS BELDIBI - 5*
 

цена от:
4497 EUR
 
 
 
 
   
AKKA ALINDA HOTEL - 5*
 

цена от:
1113 EUR
 
 
 
 
   
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT - 5*
 

цена от:
1032 EUR
 
 
 
 
   
MARTI MYRA HOTEL - HV1
 

цена от:
1004 EUR
 
 
 
 
   
AMARA PRESTIGE - 5*
 

цена от:
941 EUR
 
 
 
 
   
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - 5*
 

цена от:
1406 EUR
 
 
 
 
   
RIXOS SUNGATE - 5*
 

цена от:
1382 EUR
 
 
 
 
   
SHERWOOD CLUB KEMER - 5*
 

цена от:
1196 EUR
 
 
 
 
   
AKKA ANTEDON HOTEL - 5*
 

цена от:
1344 EUR
 
 
 
 
   
AMARA DOLCE VITA - 5*
 

цена от:
1235 EUR
 
 
 
 
   
GURAL PREMIER TEKIROVA - 5*
 

цена от:
1385 EUR
 
 
 
 
   
MATIATE PARK HOTEL - 3*
 

цена от:
553 EUR
 
 
 
 
   
MATIATE HOTEL - 4*
 

цена от:
594 EUR
 
 
 
 
   
SOLIM HOTEL - 3*
 

цена от:
668 EUR
 
 
 
 
   
SIMENA HOLIDAY VILLAGE - 5*
 

цена от:
742 EUR
 
 
 
 
   
GRAND RING HOTEL - 5*
 

цена от:
681 EUR
 
 
 
 
   
SIMENA HOTEL - 5*
 

цена от:
787 EUR
 
 
 
 
   
GRAND PARK KEMER (ex.Yelken Blue Life) - 5*
 

цена от:
973 EUR
 
 
 
 
   
AMARA CLUB MARINE NATURE - 5*
 

цена от:
850 EUR
 
 
 
 
   
GARDEN RESORT BERGAMOT - 4*
 

цена от:
752 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS GUL BEACH - 4+*
 

цена от:
682 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS LABADA HOTEL - 5*
 

цена от:
759 EUR
 
 
 
 
   
ALVA DONNA WORLD PALACE (ex. PGS World Palace) - 5*
 

цена от:
1213 EUR
 
 
 
 
   
KARMIR RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
826 EUR
 
 
 
 
   
KORIENT HOTEL - 3*
 

цена от:
510 EUR
 
 
 
 
   
CLUB BORAN MARE BEACH - 5*
 

цена от:
995 EUR
 
 
 
 
   
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA - 5*
 

цена от:
730 EUR
 
 
 
 
   
QUEEN'S PARK TEKIROVA RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
987 EUR
 
 
 
 
   
KORIENT MIRA - 3*
 

цена от:
510 EUR
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2006 Dan-Tea Travel Agency Ltd.                   Web Gravity, Web deisgn. Multimedia, Development, SEO, Print, Design otdel.eu